۱۳۹۰ اردیبهشت ۱۹, دوشنبه

آموزش بهینه سازی وب سایت - meta description متاتگ توضیحی - بخش دوم

آموزش بهینه سازی وب سایت -  meta description متاتگ توضیحی - بخش دوم

استفاده از متا تگ های توضیحی meta description

برای هر صفحه وب می توان خلاصه ای از مطالب آن صفحه را به صورت متا تگ های توضیحی تعیین کرد

متا تگ های توضیحی به موتور جستجوی گوگل و موتورهای جستجوی دیگر خلاصه ای از مطالب آن صفحه را معرفی می کند.زمانیکه باید برای عناوین صفحات از یک عبارت کوتاه یا چند لغت استفاده کنیم، می توانیم از یک جمله یا یک پاراگراف کوتاه در متا تگ های توضیحی استفاده کنیم.



وب مستر گوگل Google Webmaster دارای یک بخش تحلیل محتوایی است که به صورت دستی عمل می کند ( HTML suggestions ) ، این بخش به شما درباره هر کدام از توضیحاتی که در متا تگ ها می تواند قرار گیرد کمک می کند، مثلا کوتاه یا بلند بودن ، چندین مرتبه تکرار شدن مطالب (اطلاعات مشابه برای تگ عنوان title نیز نمایش داده می شود.) . تگ عنوان title مانند متا تگ توضیحی در تگ هد head در سند html شما قرار داده می شود. (۱)

متا تگ های توضیحی ( meta description ) چه هستند؟

متا تگ های توضیح Meta Tag Description دارای اهمیت زیادی هستند زیرا ممکن است گوگل آنها را به عنوان گزیده ای از سایت شما در نظر بگیرد. توجه کنید از عبارت ممکن است استفاده شد زیرا ممکن است گوگل از مطالب بخش های قابل رویت در وب سایت شما ، در صورت مواجه شدن با درخواست جستجو توسط کاربران در صورت تشابه درخواست جستجو با مطالب ، در نتیجه جستجو استفاده کند.
گوگل به صورت متناوب از توضیحات سایت شما در فهرست پروژه های باز Open Directory Project در صورت ثبت سایت خود در آن فهرست، استفاده می کند.
افزودن توضیحات متا تگ برای هر صفحه از وب سایت در حالتی که گوگل نمی تواند مجموعه ای مناسب از مطالب توضیحی را برای استفاده در گزیده سایت در صفحه نتایج جستجو پیدا و انتخاب کند، بهترین راه حل است.
وبلاگ اصلی وب مستر گوگل
Webmaster Central Blog Google مطالبی جهت ارتقاء محتوای توضیحی بخش های وب سایت شما به همراه روش های بهتر و بیشتر استفاده از متا تگ های توضیحی ، ارائه می کند.
لغات برگزیده وب سایت در صفحه نتیجه جستجو به صورت Bold پر رنگ نمایش داده می شوند.(۲)
این حالت به کاربران این نشانه را می دهد که متن داخل صفحه با مطلبی که آنها به دنبالش هستند مطابقت دارد.(۳) این بار این مثال نمایان گر گزیده وب سایتی است که در توضیحات متا تگ آن مطالب صفحات داخلی مثلا شامل بخشی از یک مقاله ( که توضیحات متا تگ یکتا دارند) نمایش داده می شود.

آموزش مقدماتی بهینه سازی وب سایت

(۱) ابتدای توضیحات متا تگ برای صفحه اصلی وب سایت که یک نگاه مختصر از وب سایت را ارائه می کند.

آموزش مقدماتی بهینه سازی وب سایت

(۲) کاربری Baseball Cards را جستجو می کند . صفحه اصلی با قسمتی از توضیحات متا تگ که به عنوان گزیده استفاده شده است در صفحه نتیجه ظاهر می شود

آموزش مقدماتی بهینه سازی وب سایت

(۳) کاربری Rarest Baseball Cards را جستجو می کند یکی از صفحات داخلی با توضیحات متا تگ یکتا به عنوان گزیده ، در نتیجه جستجو ظاهر می شود.

تمرین

به صورت متناوب اطلاعات صفحات را خلاصه کنید

توضیحاتی را در متا تگ ها بنویسید که هم اطلاع رسانی کند و هم موضوع مورد علاقه کاربران باشد زیرا آنها توضیحات متا تگ را به عنوان گزیده ای کوچک در نتایج جستجو می بینند.


از انجام دادن موارد زیر اجتناب کنید :

  • استفاده از توضیحات عمومی مانند ” این یک صفحه وب است” یا این صفحه راجع به کارت های بیسبال است (baseball cards)
  • پر کردن توضیحات فقط با کلمات کلیدی
  • نوشتن توضیحات متا تگ که ارتباطی به محتوای صفحات ندارد
  • قرار دادن تمام اطلاعات صفحات در متا تگ توضیحی

از توضیحات یکتا برای هر صفحه استفاده کنید

داشتن توضیحات متا تگ یکتا هم به کاربران و هم به گوگل به خصوص در هنگام جستجوی دامنه وب سایت شما توسط کاربران که باعث جستجو شدن صفحات زیادی از وب سایت شما می شود، کمک می کند ( برای مثال جستجوی کلمه site operator )
اگر سایت شما هزاران و میلیون ها صفحه داشته باشد استفاده از توضیحات متا تگ دست نویس احتمالا برای شما کاربردی نمی باشد .در این حالت باید به صورت اتوماتیک به تولید توضیحات متاتگ بر اساس محتوای هر صفحه بپردازید.


از انجام دادن موارد زیر اجتناب کنید :

  • استفاده از یک متا تگ توضیحی یکسان برای همه صفحات سایت و یا تعداد زیادی از صفحات

اصطلاحات


گزیده ها snippet : متنی که زیر عنوان صفحه وب متناظر با نتیجه جستجو یک موتور جستجو ظاهر می شود .خلاصه صفحه وب و یا قسمتی از صفحه وب که با لغات کلیدی جستجو شده تطابق دارد را نمایش می دهد.
فهرست پروژه های باز Open Directory Project (ODP) : بزرگترین فهرست اجرا کنندگان وب سایت به صورت داوطلب در دنیا می باشد لیستی از لینک های اینترنتی تهیه شده در یک مقیاس سازمان یافته و طبقه بندی شده
دامنه domain : یک ادرس در اینترنت که موقعیت یک کامپیوتر، یک شبکه را نشان می دهد. این اسامی به صورت قانونی ثبت می شوند تا از تکرار اجتناب شود

به نقل از Webtarget

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر